2011. szeptember 29.

Au pair friendships in NYC

Rengeteg fajta baratsagot köthetsz aupairként. Én 3 kategóriat különböztetnék meg haha:

  • Buddy for a day (egynapos barat)
  • Fake buddy (kamu barat)
  • friends for life (barat egy életre)
Mint aupair könyebben baratkozik az ember masik aupairrel hisz tutira nem kell izzadni, hogy nem lesz közös téma.(Host csalad,gyerekek..) Ha ezeken is túlvan az ember és nincs miről beszélgetni nah akkor is tudunk még masnap talalkozni meginni egy kavét együtt és kibeszélni a napi bajokat. Ezt élvezem is, még akkor is ha nincs közös érdeklődésünk. Én itt teljesen mashogy allok hozza a baratkozashoz. Nincsenek előítéleteim valahogy jobban elfogadom ha valaki nagyon mas mint én, ami otthon elképzelhetetlen. Otthon minden aprósagon kiakadok és sok személyiségjegyet nem tolerálok de itt mint mintha a béke szigetén lennék...késik 1 órat?Mit szamít? Nem hívott el ide-oda?Mit szamit? Mindannyian mások vagyunk, más orszagból mas kulturaból. El sem hiszitek mennyi mindent lehet tanulni egy beszélgetés soran amikor 3 különböző nemzetiségű aupair összejön:))) Vannak viszont lányok akik nagyívben tojnak arra ki vagy honnan jöttél de még is keresnek mert kell nekik tartasasag na ezek nalam a "fake buddy" kategória. De velük is apolom a kapcsolatot mert mert mert nagyyyyonnnn tolerans juca:)))) Szerintem valtoztam egy kicsit ami jó hír az otthoni fake-buddy-jaimnak:)))

Vannak lanyok akik teljesen masok mint en, meg is egy idő utan annyira összecsiszolódunk h szinte lassan minden nap talalkozunk:)) Ilyen a kapcsolatom például Laceyvel a britt csajszival. Imádom!!

Rozítával a másik brooklyn-i aupairrel az érkezésem óta jól megértjük egymást. Rengeteg mindenben hasonlítunk de talan ugyanannyiban különbözünk is még is jó barátságba kerültünk, amire lehet otthon nem került volna sor. Rozival rájöttünk valamire a hétvégén....fake buddy-val sose tölts 2 óránál többet vagy különben elkezded felvagni az ereid...Mert azért mindennek van határa és a béke szigete is egy idő után fortyogó lávafolyam lesz (atyám, remélem értitek mit akarok ezzel mondani). Amikor olyan lannyal vagy  fél napig  aki leszarja, hogy 3 masik emberrel együtt van es mindig ra kell varni, mindig az legyen amit ő akar, es nem kerdezi meg h jaahh bocsssiiii ram vartatok 15 percet??? vagy Nektek mi a véleményetek???Ezért mostantól "keep the distance" iranyelvet is be kell, hogy vezessem egyesekre muhahaha:)A magyar aupairekkel baratkozni egyszerűbb de sajnos a 3 kategória itt is érvényes...

Dórim a másik magyar aupair cimborám. Annak ellenére, hogy alapból összeköt minket az aupair sors és 3 óra autóút választ el minket, nagyon jóba lettünk, szinte minden nap beszélünk! Mindenki drukkoljon neki mert rematch-ben van és nem akarom h hazamenjen!!!!

Kaptam pár e-mailt itt ott néhány blog olvasótól akik itt vannak nyc-ban és bulizni meg shoppingolni invitálnak...:D Nagyon köszönöm, h gondoltak rám szívesen megiszom egy kavét vagy miegymas de ha beleolvastok a blogomba akkor láthatjátok, hogy nem nagyon vagyok benne az éjszakai életben:)) Jajj nem akarok bulizni, én már öreg vagyok, hogy hajnali 4 ig fent legyek aztan meg még taxizzak is 20 percet nooo wayyyy. De nem vitas 1x tuti elmegyek csak h kipipáljak egy sort a bakancs listámon:))

Nah búcsúzom mert lecsukódnak szemeim, bocsi ha ez a bejegyzés kissé én-központúra sikeredett.



2 megjegyzés:

  1. SZIA Juca!!!

    Egyáltalán nem én központú ( akkor olvasd el az enyémet)!!!:DD:D:D
    Köszi, hogy gondoltál rám :): és igen, biztos vagyok abban, hogy ha hazamegyünk otthon is fogunk találkozni és valami jó csípős magyar étel mellett nevetünk ezen az egészen:):)

    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Megragadtad a lényeget :) Tényleg így van!!!

    VálaszTörlés