2011. szeptember 27.

Governor Island - Williamsburg - DUMBO Art festival...

        
A gépecském kezd széjjel esni sajnos sok depresszív korszakom túlélte haha. Egészen furcsa tüneteket produkal....a lassúsaga elég durvan kikezdte az idegeim olyannyira, hogy most mar néma csöndben tűröm míg 3 perc alatt tölt be egy oldalt. Tudom, hogy tele van vírussal de ez eddig nem okozott gondot neki magyar hunban. Olyba tűnik, magyar gépecském nem bírja az amerikai vírusokat:(.
Továbbá előre jelzem, hogy az 'á' betűm kimúlt helyette érthető módon 'a' van.:)

Múlt hét hétfőm betegesen kezdtem szinte folyamatosan hol faztam majd folyt a víz rólam. Evelyn hasonlóképp volt, valamit együtt kaphattunk el. Szerencsére van neocitranom ami az elején még elég jól segített de 3 nap szedés utan mar meg se kottyant. Így kértem lazmerőt meg vmi erősebb gyógyszert a host szüleimtől. Lazam nem volt de alig éltem. Ilyen se volt még. Majd valamelyik este elmentünk a lanyokkal a thai étterembe ahova sorba kell alni és hívnak ha van szabad asztal. Lacey jött értem és felvett majd mentünk Paulin-ért aki az új francia aupair és itt lakik a környékünkön! Nagyon jó esténk volt!!Csinaltam néhany képet:







A hétvégére rengeteg mindent terveztem tekintve, hogy lassan jön a rossz idő. Pont szerencsémre jókor néztem ki a Governor Island-ot mert ez volt az utolsó hétvége, hogy nyitva volt!! Csodalatos hely! Több helyről is megy oda komp Manhattan-ből és Brooklyn-ból egyarant és mivel az út nem több mint 5 perc ezért ingyenes. Hihetetlen érzés, hogy a zsúfolt emberszagú varosból egy gyönyörű zöldövezetbe jutsz 5 perc alatt, telis tele régi házakkal, pont mint a kedvenc Maine-emben:)) Úgy terveztük eredetileg, hogy bérlünk majd biciklit de mar elég kevés időnk volt így inkabb csak sétálgattunk:














Majd estére kis főzőcskézést terveztem nálunk. Ezért sietni kellett, hogy még előtte bevasaroljunk. A menü aszaltszilvás csirkemell bacon-be tekerve, köretnek petrezselymes burgonya meg sali és desszertnek Rozi féle isteni meggyes pite!





Nagyon nagyon finom lett!!Majd borozgattunk és olyan 11 felé kidőltünk, én és Rozi legalabbis:). Masnap reggelit csinaltam a lanyoknak és elindultunk Williamsburgbe ami Brooklyn művész negyedének szamít, a szegényebb művészek bérelnek itt stúdiót, lakast, akik nem engedhetik  meg maguknak Manhattant. Nagyon izgatott voltam, hogy milyen lesz és szerintem még jó sokszor vissza fogok menni Williamsburgbe, hogy magamba szívjam - nem a jó levegőt haha - hanem ezt a fiatalos, impulzív életérzést. Elmentünk a Flea-re ami itt ilyen bazár piac hihetetlen jó dolgokkal! Régi hasznalt ruháak/bútorok/ekszerek/kepeslapok tömkelege. Valamint a művészek hihetlen krealmanyaikat aruljak itt....mar nagyon régóta el szerettem jutni ide! A kilatas a South Riverre néz szember Manhattan, komppal mentünk vissza DUMBO(brooklyn)-ba ami viszont mar 4 dollarunkba került. Csinaltam videól, nemsokara kész lesz! DUMBO Art festival volt, amiről sikeresen lekéstűnk hála latin vérű eszes "bartunkna" de erről mashol. Tehat a hétvégét Brooklynban töltöttünk és személy szerinte nagyon élveztem annak ellenére, hogy néha nagyon nehéz masok hülyeségeihez i és ez okozott pár idegebeteg pillanatot. Itt van néhany kép:















Búcsúzom, szerettem volna még írni de a képfeltöltés 1,3 óra alatt sikerült és most hajnali fél 1 van mar...ha nem lenne ilyen szar a gépem bizony lenne itt minden a blogon.

Puszilok mindenkit,
/kisses to my Man, M.˛/

5 megjegyzés:

  1. nagyon szép az a Governor Island..:) wow..
    én most megint gondolkodok azon,hogy jövőre kimegyek,ha végeztem az 1éves tanfolyammal,dolgozni még utána is eltudnék menni.:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a képek:):)

    Irigyellek:):):) Puszi

    VálaszTörlés
  3. Szia Juca! :)

    Nekem legjobban az esernyos, a regi coca-colas dobozos es az a kep tetszik, amelyiken az a fehér ruhacska lóg :)

    Ebbe a negyedbe nem jártam. Szerencsére mindig van legközelebb :)

    Sajnálom a géped, nekem is vtak problémák a magyar géppel külföldön. Remelem javulni fog.

    Nem tudom ki húzta fel pontosad az idegeidet, de nem vagy köteles mindenkit elviselni :) a szabadidődben fontos olyanok társaságát elvezd, akikkel valóban jól érzed magad. Persze, nah, ez nem kerülhető el folyton :)

    VálaszTörlés
  4. Melindaaaaa azok PEPSIS dobozok:))) uh a barátom erre ugranak:DDD Neki fotóztam mert bizony ő csak pepsit iszik:))))

    Puszillak titeket

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom ilyenkor hol van a szemüvegen -.-" utólag is elnézést a "felrenezesert" =]

    Melinda ;)

    VálaszTörlés