2011. július 12.

This hard land!

"Érezd jól magad, hisz álmaid városában vagy" - Ezt sokan mondják nekem, de ez nem ilyen egyszerű, vannak dolgok amiket nem lehet irányítani. És mindenki aki aupairnek készül USA-ba készüljön fel, hogy sajnos akármennyire is tudja mi vár rá itt, a depresszió akkor is jöhet. Én az életbe nem gondoltam, hogy ilyen gondom lesz. Mindenre fel voltam készülve,de erre nem!!!!!

Azért próbálok helyrerázódni, talán ha megcsinálják a netet a házban akkor minden helyreáll. Tegnap találkoztam Lacey-vel egy britt aupair lánnyal. Ő két éve van itt lassan és ő is ilyen kis apró depresszióval kezdte. Aranyos volt, ettünk egy jót vmi kínai étteremben Park Slope-ban(Brooklyn), majd hazavitt mert már nem akartam visszajönni netezni. Ja mert a tea-loung(http://www.tealoungeny.com/)-ba jövök mindig ha netezni akarok, de lehet keresni kéne már egy másik helyet mert délután eléggé ramaty a net. Ma Rozival fogok találkozni, ő is itt aupair brooklynban.


A beosztásom elég jó:
Hétfő - 7:15-5ig a kicsi lánnyal vagyok utána free
Kedd - 8-3ig free majd megyek a lányokért a suliba
Szerda -7-5ig a kicsi lánnyal vagyok majd free
Csütörtök - 8-3ig free majd megyek a lányokért
Péntek - 7-5ig kicsi lánnyal vagyok majd free
Szombat - szabad
Vasárnap - szabad

Ma kiderült, h vakáció van a day-care suliban, ahova a kicsi lány jár, le is izzadtam ott helyben hogy akkor egész héten vele kell lennem de anyuka mondta, h ez az ő feladata...én felajánlottam, hogy de hát én ezért vagyok itt! Rendesek nagyon velem!Egy rossz szavam sem lehet!!
Hétvégén még nem tudom mit fogok csinálni, lehet Dórival HP-t megnézzük, meg kellene írnom a többi lányoknak is de még elég depis vagyok. Ja, hétvégén megyek fotózni, azt már várom!

Néhány kép a "lakosztályomról":



Puszilok mindenkit odahaza!

9 megjegyzés:

  1. Ne szomorkodj,biztos nagyon nehéz lehet ott neked,egyedül ismeretlen helyen és ismeretlen emberek között,hamarosan lesz neted otthon is,és könnyebb lesz!addig is ismerkedj,és írj a lányoknak,hátha tudsz velük is találkozni,csináltok vmit és máris könnyebben telik az idő.
    a szobád nagyon tetszik,olyan kis kuckós.
    További szép napot

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper a beosztásod, igazán jól hangzik :P Elég sok szabadidővel rendelkezel te csaj :-) és még a hétvégék is szabadok minden héten..? Használd ki! Mondjuk net nélkül szerintem én is kicsit befordulnék, nagyon hozzá tud nőni az emberhez...de reméljük nem tart sokáig már ez az állapot... Képeket, sokat, nagyon várom! :-)
    Pussz

    VálaszTörlés
  3. Szia Juca!

    Nagyon szép a szobád és örülök hogy rendes a család:) A depresszió szerintem engem is utol fog írni, így majd ketten kilábalunk belőle:):)

    Gondolj arra, hogy milyen szép helyen vagy és nemsokára együtt utazunk Chicagóba, Montrealba és a többi gyönyörű helyre, ahol rengeteget fogunk nevetni:)

    Puszi

    VálaszTörlés
  4. Fel a fejjel Juca! Remélem, hogy hamarosan már csupa vidám bejegyzést olvashatunk tőled. Tudom, hogy nagyon nehéz - legalábbis halovány sejtésem van róla, mivel én is au pair vagyok -, csak nem hittem volna, hogy majd elér a depi... :(
    Ez mondjuk a netnek tudható be. Nem kicsit jövök dühbe én is, amikor nem klappol valami. Az au pair-eknek ez a minden kábé...! Teljesen megértelek, de próbáld élvezni a világ fővárosát és kitartás, hamarosan rendben lesz minden. Egyszer fenn, máskor lenn!

    Puszillak,
    Vivi

    VálaszTörlés
  5. Én örülök neki, hogy legalább már tudsz beszélni róla, hogy mi is a bajod :-) Ha a net kérdés megoldódik, szerintem a te lelkivilágod is helyreáll, szóval kitartás, addig pedig találkozz sokat a kinti lányokkal, menjetek erre-arra fedezzetek fel minden jót és szépet és az idő is mindjárt gyorsabban fog telni :-)
    Pusz, Erika

    VálaszTörlés
  6. Szia Juca minden jóó lesz csak fel a fejjel,olvasd vissza amikor még csak terv volt az egész mennyire lelkes voltál és tervzted a nagy utazást, mindig erre gondolj ha rossz kedved lesz,nemsokára csak mosolyogni fogsz ezen a depis dolgon

    VálaszTörlés
  7. Szia Jucaaaaaa,
    Remélem azóta rendeződött a helyzet az internettel és a kedved is jobb lett. Lacey mondta hogy taliztatok a Mr. Wontonban. Nem tudom mit ettél, de majd egyszer kóstold meg a kedvenc ételemet: Spinach noodle with sesame sauce. Isteni. Én mindig felmelegítve kértem - amúgy hidegen szolgálják fel. Az előételek között van.
    Sok-sok puszi
    ps: új bejegyzést követelünk!!!! :) és képeket.

    VálaszTörlés
  8. Szia Juca!
    Ha jobban megismered a családot,biztos a depi is elszáll!Az időbeosztásod tök jó,sok szabadidőd van,ezzel biztos tudsz mit kezdeni!
    Tanuld a nyelvet,fényképezz sokat,ismerkedj a várossal!

    Imi,Mariska

    VálaszTörlés
  9. Szia Juca!

    Szerintem egesz korrekt kis beosztasod van. A szobad is klasszul nez ki.
    Remelem jol telnek a napok NYC-ben es jobban erzed magad! :) Elvezd!

    Puszi

    VálaszTörlés