2011. július 10.

- Leap of Faith -

Megérkeztem a családhoz. Az orientáció többi napjára sajnos már nem emlékszem:( Mindenki nagyon kedves, a gyerekek szuperek, a nagyobbik 4 éves lány eléggé jól nevelt és szerintem ez annak tudható be, hogy a szülők nagyon szeretik őket és odafigyelnek rájuk. Ebből kifolyólag úgy tűnik, nem fogom halálra dolgozni magam mivel elég sokat vannak a kicsikkel. Persze lehet 1 hónap múlva már más lesz a véleményem. Internetem sajnos nincs, van a házban net de vmiért a nem működik a gépemen....így a depresszióm sajnos kezd kiteljesedni. Most a tea-loung-ban ülök és netezek immáron 5 órája. Sok mindent leírhatnék de nem teszem mivel eléggé kaotikus a lelkiállapotom.

Tegnap voltam Dórival a Central Parkban, nagyszerű volt! A fényképezőmet ma vettem meg, így igazán jó képek még nincsenek. SOON!

Amint lesz netem már hosszabb bejegyzéseket fogok írni, remélhetőleg a héten normalizálódik a helyzet.

puszi:juca

10 megjegyzés:

 1. Szia Juca!

  Jó tudni,hogy minden rendben és a család is kedves.Szerintem amint meglesz a neted ,akkor normalizalodik kicsit a lelkiallapotod is.Már csak a tudat miatt is,hogy barmikor beszelhetsz a szuleiddel:)Ha kedves emberek vesznek korul akkor szerintem nem lesz gond, nyugika.Már nagyon várjuk a képeket is..További szép napot és vigyázz magadra :)

  VálaszTörlés
 2. Oh,örülök, hogy jelentkeztél, annak viszont nem, hogy nem vagy igazán boldog, pedig kint vagy álmaid városában! :) Azért nagyon remélem, hogy helyre rázódsz lelkileg minél hamarabb, és kiélvezed kint léted minden egyes percét, amennyire csak lehet. ;-)
  Jó lett az a Central Parkos kép ;-)
  Puszi

  VálaszTörlés
 3. Én tudom, hogy minden megoldódik ... jó lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Just try to be happy:):)

  VálaszTörlés
 4. Szia Juca!

  Akarhogy is, fel a fejjel. Csak arrol irj, amirol jol esik es szeretnel. A lenyeg, hogy jol erezd magad a blogodon.

  Most vegre ott vagy, ahol mar olyan regota szeretnel lenni, amiert annyira sokat vartal. Elvezd ki. Take it easy ;)

  Melinda

  VálaszTörlés
 5. mi melletted vagyunk minden helyzetben! (k)

  VálaszTörlés
 6. Kitartás, élvezd Amerikát!!

  VálaszTörlés
 7. Szia!

  Kitartást ez internet nélküli élethez, remélhetőleg hamarosan megoldódik és tudsz beszélni a családdal, barátokkal és a pároddal... Nekem is volt anno ilyenem Londonban, nagyon rossz volt!
  Hurrá, új gép, várjuk a szép képeidet:))
  Örülök, hogy a családdal eddig pozitív a benyomás.

  Üdv.
  Kriszta

  VálaszTörlés
 8. jujdejó hogy jelet adtál már magadról,napi kétszer néztem hogy vajon mikor irsz már ide.És várjuk a képeket american girl:)
  Heni

  VálaszTörlés
 9. Örülök, hogy klassz a család éS minden rendben van veled:)
  Kitartást és fel a fejjel:) Amerikában vagy, jó helyen és nemsokára megyek én is és Erika is:)
  Puszi

  VálaszTörlés
 10. Bizony Juca, fel a fejjel, hiszen New Yorkban vagy :-) És Dóra is jól írta, mindjárt csatlakozunk hozzád, hogy megmutathasd nekünk a városod :-)Az M&M-s boltba ugye elviszel majd? :-)
  Kitartás!!!!! Minden rendben lesz :-)

  VálaszTörlés