2011. július 10.

- Leap of Faith -

Megérkeztem a családhoz. Az orientáció többi napjára sajnos már nem emlékszem:( Mindenki nagyon kedves, a gyerekek szuperek, a nagyobbik 4 éves lány eléggé jól nevelt és szerintem ez annak tudható be, hogy a szülők nagyon szeretik őket és odafigyelnek rájuk. Ebből kifolyólag úgy tűnik, nem fogom halálra dolgozni magam mivel elég sokat vannak a kicsikkel. Persze lehet 1 hónap múlva már más lesz a véleményem. Internetem sajnos nincs, van a házban net de vmiért a nem működik a gépemen....így a depresszióm sajnos kezd kiteljesedni. Most a tea-loung-ban ülök és netezek immáron 5 órája. Sok mindent leírhatnék de nem teszem mivel eléggé kaotikus a lelkiállapotom.

Tegnap voltam Dórival a Central Parkban, nagyszerű volt! A fényképezőmet ma vettem meg, így igazán jó képek még nincsenek. SOON!

Amint lesz netem már hosszabb bejegyzéseket fogok írni, remélhetőleg a héten normalizálódik a helyzet.

puszi:juca

10 megjegyzés:

  1. Szia Juca!

    Jó tudni,hogy minden rendben és a család is kedves.Szerintem amint meglesz a neted ,akkor normalizalodik kicsit a lelkiallapotod is.Már csak a tudat miatt is,hogy barmikor beszelhetsz a szuleiddel:)Ha kedves emberek vesznek korul akkor szerintem nem lesz gond, nyugika.Már nagyon várjuk a képeket is..További szép napot és vigyázz magadra :)

    VálaszTörlés
  2. Oh,örülök, hogy jelentkeztél, annak viszont nem, hogy nem vagy igazán boldog, pedig kint vagy álmaid városában! :) Azért nagyon remélem, hogy helyre rázódsz lelkileg minél hamarabb, és kiélvezed kint léted minden egyes percét, amennyire csak lehet. ;-)
    Jó lett az a Central Parkos kép ;-)
    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Én tudom, hogy minden megoldódik ... jó lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Just try to be happy:):)

    VálaszTörlés
  4. Szia Juca!

    Akarhogy is, fel a fejjel. Csak arrol irj, amirol jol esik es szeretnel. A lenyeg, hogy jol erezd magad a blogodon.

    Most vegre ott vagy, ahol mar olyan regota szeretnel lenni, amiert annyira sokat vartal. Elvezd ki. Take it easy ;)

    Melinda

    VálaszTörlés
  5. mi melletted vagyunk minden helyzetben! (k)

    VálaszTörlés
  6. Kitartás, élvezd Amerikát!!

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Kitartást ez internet nélküli élethez, remélhetőleg hamarosan megoldódik és tudsz beszélni a családdal, barátokkal és a pároddal... Nekem is volt anno ilyenem Londonban, nagyon rossz volt!
    Hurrá, új gép, várjuk a szép képeidet:))
    Örülök, hogy a családdal eddig pozitív a benyomás.

    Üdv.
    Kriszta

    VálaszTörlés
  8. jujdejó hogy jelet adtál már magadról,napi kétszer néztem hogy vajon mikor irsz már ide.És várjuk a képeket american girl:)
    Heni

    VálaszTörlés
  9. Örülök, hogy klassz a család éS minden rendben van veled:)
    Kitartást és fel a fejjel:) Amerikában vagy, jó helyen és nemsokára megyek én is és Erika is:)
    Puszi

    VálaszTörlés
  10. Bizony Juca, fel a fejjel, hiszen New Yorkban vagy :-) És Dóra is jól írta, mindjárt csatlakozunk hozzád, hogy megmutathasd nekünk a városod :-)Az M&M-s boltba ugye elviszel majd? :-)
    Kitartás!!!!! Minden rendben lesz :-)

    VálaszTörlés