2012. január 20.

Sweet home....dreaming about NYC

FIGYELEM! A video 10 perces, igy ajanlatos valami kis elemozsiat bekesziteni hahah:








Mint azt a cim is erzekelteti, boldogsagom nem felhotlen. Mikor megerkeztem az elso napokban ki se lattam annyira orultem mindenkinek foleg draga Uramnak. Aztan szepen lassan realizalodott bennem, hogy egy eletszakasz lezarult. 6 honapot voltam kint, talan nem is nevezhetnem eletszakasznak hisz amiota hazajottem sokan azt mondjak, hogy olyan mintha 1 honapot lettem vna csak kint. Haha, talan kevesen szenvedtek a hianyomtol. Nem szeretek pestre bejarni mert szivfacsaro elmeny metrozni, barmit is csinalni...minden arra emlekeztet kint milyen volt ez, az. De tudom, h ez lassan mulni fog. Es tovabbra sem bantam meg semmit.
Mielott eldontottem, h hazajovok tobbszor is feltettem magamban a kerdest, h valoban ezt akarom-e. Semmi penzert nem mentem volna vissza USA-ba 1 het utan, mivel csak annyit kaptam volna szunetnek.
Miota itthon vagyok volt par email valtas host anyukaval, kaptam ujevi kepeslapot es kuldik az idei fali naptart is az altalam keszitett fotokkal. Kedvesek. Vannak pillanatok amikor mindent megadnek, hogy megint a lanyokkal lehessek foleg Agival persze ez elmulik hamar. Orulok, hogy itthon lehetek es sajnos maximalisan kielvezem a lazitas minden formajat ugyanis 12 nappal ezelott egy csodas vasarnapi ejszakaban eltortem a labamfejem.
Sosem hittem, h valaha eltorik a labam...valamiert az volt az elkepzelesem h csak a nyomik torik el a labukat:)))). Hogy lehet eltorni egy labat hahhaha...naiv jucika. Ejszakai vigadalom volt aznap vasarnap este mivel a fiu banda elutazott vmi falusi focibanzajra....Ejfel 1-2 lehetett mikor epp a lepcsorol jovok le es reccs...eskuszom hallotam...Bar akkor azt hittem a csizmam talpa tort el?! Es nagy batran leptem tovabb....mivel nem bicsaklott ki a labfejem es oldalra sem leptem..siman a talpamra leptem mikor a fajdalom bele hasitott a talpamba. Leultem az asztalunkhoz de akkor mar ereztem, h vmi nem oke mert hanyingerem volt, szedultem, marpediglen ezek nem az alkohol mellekhatasai. Megindultam kifele nagy batran mert nem vagyok az a mindenki elott ossze esos tipus haha, igy gondoltam gyorsan ki........sajnos nem jott ossze ez a kis manover es vhol a lepcsonel elvesztettem az eszmeletem. Par pillanat kimaradt, a lenyeg, hogy utana nem tudtam mar a jobb labamra, talpamra allni. Vmi taplofiu magyarazta, hogy alljak fel felsegit...zsibbadt a fejem de azert kulturaltan kozoltem, vele, hogy nem vagyok mobilis....azt hitte kidobtam a taccsot 3 sor 2 feles utan. Bar lehet ugy neztem ki akkor, az osszeeses utan azt sem tudtam mi van par percig. Majd mire a fejzsibbadasom is helyreallt ket pali felsegitett a lepcson.Nagyon jo este volt pedig, reg ereztem ilyen jol magam amikor nem kell feszejezni magam semmi miatt. A lanyok meg egy eros ferfi ember segitettek hazamenni...Masnap reggel surgossegi, rontgen...diagnozis: faradasos labkozepcsont tores ami a talpam oldaso reszet erinti. Fekvogipsz 6 hetre.............................................................................
Olasz nyaralas lefujva..es minden egyeb mas...
Ha kicsit elovigyazatosabb lettem volna talan nem tortenik meg. Ugyanis mar kint NY-ban is fajt a labfejem az utolso par hetben minden nap nyilalgatott, de gondoltam a sok setalastol van. Es utana nem is fajt meg itthon sem az elso hetekben...

Tehat idom mint a tenger. Akkor mert nem irok blogot????Mert....azert.....mert nem tudom. Ujabban eleg ingadozo a hanulatom es kicsit kiborit ez a tehetetlenseg. Annak ellenere, hogy nagy muvesze vagyok a semmittevesnek a napi 24 oras agybanfekves azert nem kedvemre valo.

Mindig mikor blog irashoz fognek nincs ihletem, ez murphy. Mivel jo alvo sem vagyok, este az agyban hanykolodaskor jutnak eszembe a legjobb gondolatok amit megosztanek veletek de ekkora mar semmi erom. "Nah majd hnap"...masnapra mar sajnos hult helye marad az ertelmes gondolatoknak:)))

New York rettenetesen hianyzik a maga piszkos-csillogo enjevel. A legjobban a ny-i metrozas elmenye hianyzik. 
Akartam par sort irni, hogy maradt meg az en emlekezetemben a varos...

Bar nem sok masik amerikai varosban voltam megis hatarozottan kijelenthetem, hogy NYC nem amerika!:))) Nem " amerikaias"....most nem akarok melyenszanto szociologiai elemzesekbe belemenni nem vagyok hozzaerto en velemenyem szerint sok tekintetben nem hasonlithato semmihez...valojaban NYC masik varossal sem osszevetheto. A vilag osszes nemzetisegenek van kulon negyede a varosban, nem latsz kover embereket, irtozatosan kornyezettudatosak...epp emiatt az orokos megfelelesi vagynak koszonhetoen egy percuk sincs onmagukra. Mondhatni egy szal poloban meg papucsban kimennek bevasarolni. A nok elobb festetik be a labkormuket mint a kezukon. Host anyam is csak a lab kormeit festette haha. Itthon nem nagyon latni olyan not akinek lekopott a koromlakk a kormerol...a ny-ak addig varnak mig teljesen le nem kopik, az a snassz ha kopott:DDD
NY-ban is megneznek ha furan nezel ki, mondom meg-nez-nek! Nem megbamulnak mint itthon...van kulonbseg...es siman leallnak veled beszelgetni az idojarasrol. Viszont siman le is lohetnek a sarki boltban haha na eza paranyi izgalom is hianyozni fog....

Mivel fotoallomanyom olyan 5000es darabszam korul forog...csinalok par slideshowt belolluk. Logok meg egy Maine-i es Chicago-i videoval is. Addig is elvezzetek a fenti videot.

2 megjegyzés: