2012. január 28.

Missing videos: Chicago + Monhegan island!

Tekintettel az oriasi erdeklodesre(?), elkeszult meg 3 aprocska video. Enjoy!:)
9 megjegyzés:

 1. Juca, nagyon-nagyon jók a videók!!! Chicago a szívem egyik csücske... egyszer még vissza kell mennem, de akkor több, mint 3 napra!!! Kár hogy nincs ilyen sok szabadnapom és pénzem...haha. Nincs más választás, olyan munkát kellene találnom, amivel havonta egy hétre kiküldenek NY-ba / SF-ba / Chicagoba :)
  Az első videó alatt mi a második szám címe és előadója? Ééés: milyen videó szerkesztővel dobtad össze őket???
  Puszi :)

  VálaszTörlés
 2. Csilli:)

  Orulok h teccenek!!A zene amit kerdeztel a "Nouvelle Vague - Just Can't Get Enough":)
  3 progit hasznalok ujabban videoszerkezteshez, az adobe after effectet,win movie maker-t es a dvd slideshow buildert!:) Meg lesznek videok:))))
  puszillak legyen szep napod!

  VálaszTörlés
 3. Juca! Szuper jó videók lettek ezek is! Annyira hangulatosak a chicago-i vidik azzal a jó kis Chicago-s zenével, hogy az valami eszméletlen. :-) Én is akartam már kérdezni az előző bejegyzésnél, hogy milyen videószerkesztőt használsz, mert nagy tuti! ;-)
  Puszi
  Kriszta

  VálaszTörlés
 4. Na kepzeld el h ezekkel meg az en is szivecskemet is megerintetted, pedig azt nehez haha! :D baromi jok lettek, megerte ennyit vacakolni vele! Ugyes vagy nagyon mind fottozasban mint videoszerkesztesben! Es a legjobb zeneket raktad alajuk! :)
  Puszii

  VálaszTörlés
 5. Es meg jo h irni is tudok ;)

  VálaszTörlés
 6. Imádom ezeket a videókat, nagyon ügyesen szerkeszted meg őket! Komolyan mondom mindjárt hullajtok pár könnyet Chicagoért, szívem csücske a város és iszonyú módon hiányzik - szóval köszönöm hogy most általad egy kicsit "visszamehettem" :) Várom a további videókat is, vigyázz magadra Juca!
  Puszillak

  VálaszTörlés
 7. Fantasztikusak a videók, na és a zeneialéfestés... nouvelle vague örök kedvencem (nouvelle vague - dance with me).

  VálaszTörlés
 8. Nagyon örülök, hogy csináltál még videókat! Eszméletlen hangulatosak és a zene még jobban kiegészíteni az amúgy is csodás képeket!!! :) Én meg a 2. vidi zenéjére kerestem rá: Coldplay - Help is Round the Corner, ha valaki hasonló cipőben járna. ;)

  VálaszTörlés