2011. november 30.

Halaadas II. + 16 nap es Otthon!

Megvan a repjegyem!!!! December 16.-an delutan 18:35kor indul a gepem JFK-rol Londoni atszallassal(British Airways).Hala baratom kedves ismerosenek aki a repteren dolgozik, elintezte 2 perc alatt, hogy kapjak helyet valamelyik jaraton. A story, hogy anno a cheapOair-en vettuk meg a jegyet, hetfon beleptem a British Airways oldalara, hogy vmi hivatalosabbat megtudjak erre latom, hogy torolve lett. Az eg vilagon senkitol nem kaptam ertesitest errol ami feledtebb duhito. Ilyen esetben a jegyet foglalo irodat kellene hivni, nekik kell intezni az ujrafoglalast stb. persze mondanom se kell, hogy nem sokat tettek az ugy erdekeben....
Az uj aupair aki jon a helyemre december 10en koltozik be es egy hetet egyutt fogunk tolteni. ES kapok fizetest a hetre!!!Jupihjeee. Bar mit sem segit rajtam, ugyanis elegge a beka segge alatt vagyok anyagilag...Megvan love az ember, ha a kajat es metro jegyet maganak kell fizetni. Keptelenseg kijonni a penzbol, 200$ semmi!Rengeteg ajandekot szeretnek venni ugyanis hihhetetlenn izgalmasss dolgokat lehet itt kapni. Jajj Rozika ma mutatott nekem vmi gusztustalan de finom dolgot, nem irhatom le mert ajandekba vette es felo, h elolvassa az illeto a blogom. Bar sztem kb 5 komoly olvasom ha van ha-ha-haaaa.

Halaadas II.

Az en igazi halaadasom Rozinal volt. Eleg spontan tortent a megszervezese de vegre igazan jol ereztem magam es nem utolso sorban egy isteni jot ettem!!A menun volt: forralt bor,lencsesala, barackpite, pizza, rozifele sali. Mindez talan nem hangzik valami unnepien de hidjetek el a sok kicsi apro finomsagbol is lehet joizu vacsora. Meital az izraeli, Mounia a francia aupair es en voltunk hivatalosak a vacsorara. 
Rozi,Mounia,en






Juca,Mounia,Meital,Rozita

Minden aupair alma, hogy egymaga birtokba vehesse a hazat es ez tokeletes alkalom volt ra. Meital korabban lelepett, igy harman maradtunk hajnalig cseveresztunk. Rozitol valo hazajutas sosem esemenytelen...hajnali 12, R-metro....4 eves hiperaktiv kisfiu torkaszakadtabol ordibal. Anyja elegge faradtan nezett ki, gondoltam te jo eg ennek a gyereknek mar agyban kellene lennie, szegeny fiu...10 perc elteltevel mar az anyukat sajnaltam. A gyerek elkezdett felmaszni az ulesekre majd azokon at majd a korlatot celozta meg..anyja 1 percenkent huzta vissza de a gyerek mintha extazisban lett volna, vihogott nevetgelt, majd bogott ha az anyja hozza ert....en meg ilyet nem lattam. Hihetetlen ero volt a kisfiuban, nem tudta lefogni az anyja...errol kozelebbrol is megbizonyosodhattunk mert atszallas utan mellenk ultek le. Nem tudom mit lehet ilyen helyzetben csinalni egy anyanak, nem segit semmi, se a szep szo se a pofon semmi. Szegeny...

Keszitettem egy listat hova szeretnek meg ebben a 2 hetben eljutni, leginkabb fotozas celjabol:

-Long Island City(Queens)
-Chinatown korbejarasa (Manhattan hidon atsetalas)
-New Jersey (Chatham+Asbury Park)
-International Center of Photography
-Queens-i metrozas
-esos-esti Manhattani fotok keszitese
-este Bryant Park
-este Central Park
-kodos Brooklyn hid

Gondolkodnom kell azon is mit adok a szuloknek ajandekba. De hat mibol aaaaaaaaa. Mindegy, lehet eloveszem a kreativ en-em es csinalok vmit. Agirol mar van is egy kisebb kollazsom, check this:

Agnesz hercegnom, a legvaganyabb 2 eves NY-ban:)


Jelentkezem hamarosan.

Pusszantas
Csok a legeslegeslegesleges M.-nek!

7 megjegyzés:

  1. Szia Juca!

    Én is olvastalak mindig, szóval legalább 6 komoly blogolvasód van. ;)

    Meglepődtem azon, hogy hazamész, de úgy látszik hogy te ezt már régen eldöntötted... és ha úgy érzed 6 hónapra is érdemes volt, akkor örülök hogy pozitív érzésekkel hagyod el az USA-t.
    Azért hiányozni fognak a bejegyzéseid... :(
    Sok sikert kívánok minden egyéb dologhoz, amibe belefogsz majd a jövőben!

    Évi

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Emlékszem, hogy a Csilli blogtalin is mondtad, hogy te csak 4 hónapra szeretnél kimenni a barátod miatt. Végülis, túlteljesítetted! Szerintem nagyon jó döntés volt, hogy valóra váltottad az álmod, és New Yorkban éltél. Én örülnék 2 hét turistáskodásnak is. :D
    Attól függetlenül kár, mert jó a blogod, a képeid meg fantasztikusak. Majd egyszer nyiss egy galériát, van hozzá tehetséged ;)

    Kriszta

    VálaszTörlés
  3. 7 olvasód van Juca:)Puszi:Kertész Tomi Mariannja:)

    VálaszTörlés
  4. Én is itt vagyok :) és már ideje, hogy hazajössz... :))) Pusz Orsi

    VálaszTörlés
  5. Na meg en is itt vagyok:) Csak csendben figyeltem mostanában:) Kicsit meglepődtem hogy haza jössz, de hát már nagyon vártad ezt.Kitartás ezt már ki lehet bírni;)

    VálaszTörlés
  6. Hhhúúúúúha, vészesen közeleg az indulás napja. Remélem mindenhová el tudsz még menni indulás előtt. Én az utolsó 2 hétben már nem vacsoráztam otthon, hogy minél több időt lehessek a városban. Föl s alá séta a B'way-on és a Fifth Ave.-n.... és az utolsó éjszakán is hajnali 3-kor néhány könnycseppel....

    Nagyon szupi a képgyűjtemény a hercegnőről :).
    A legjobb ajándék talán az általad készített fotók lennének. Nyomtass ki párat :). Az nem lesz drága.

    Remélem jól ki fogsz jönni az új lánnyal. Biztosan aranyos lesz.

    Üdv, Évi

    VálaszTörlés