2011. április 26.

Visa Approved!!!



Ahogy a cím is mutatja, megkaptam a vízumot se perc alatt! Nem tudom mit írhatnék, pillangót lehetne fogatni velem:) Hihetetlen jó érzés az amit hosszú éveken át tervezel, remélsz és egyszerre csak valósággá válik! Még mindig nem hiszem el egyébként!

A követségre olyan negyed órával korábban érkeztem, és kint a bejárat előtt sorba kellett állni, nem voltunk sokan, úgy 4-en állhattak előttem. Majd mikor sorra kerültem az útlevelemet kellett megmutatnom, telefonom leadtam, meg átvilágították a táskámat. Ezután egy kör alakú teremben kellett sorszámot húznom, kb. 3 percre rá már sorra is kerültem. Az első ablaknál az iratokat kellett leadni, meg a fuvarlevelet kitölteni, ami alapján a futár kiviszi a vízumot. Ezután várni kellett, ugyanis most következett az ujjlenyomat vétel, és az "interjú". Kb. 10 perc múlva jöttem én, itt már tiszta ideg voltam, egy pult elé kerültem ahol egy fiatal srác állt a pult túloldalán, és nevetgélt vkivel, hogy kivel azt nem tudom mert én csak őt láttam haha:) kérdezte, hogy mért megyek ki, és hogy hova. Befejeztem-e már az egyetemet, majd közölte,hogy "everything is in order", és hogy 2-3 nap múlva megkapom a vízumot. Ennyi!!!!!Én meg itt izgultam...rá egy napra már meg is kaptam a vízumot!!

Itt fogok lakni
:

A családról pár szót: két kislányra fogok vigyázni, 2-4 évesek, és adoptáltak, nagyon édik, és ha jók az információim, nagyon jó gyerekek! Szülők fiatalok, ami talán sok szituációban előny lesz! A munkaidőm még nincs kőbe vésve, de a kicsik pre-schoolba járnak, a pici lány szeptemberben kezdi ami azt jelenti, hogy 8-3ig free time, majd 3-7ig megint meló!!Szombat délelőttönként is fogok rájuk vigyázni, így a hétvégém kissé megcsorbul, de szerintem összetehetem a két kezem ha ilyen beosztásom lesz!! Mivel metró vonal közelében laknak, kocsit nem nagyon fogom használni. Ha jól számoltam 10-11 megálló és Manhattanban vagyok ami olyan 20-30 perc jeeeeeeeee. Nahjó mára ennyi voltam, most vmiért nem nagyon sziporkázok:D Lehet a mai shock miatt:)

Legyetek jók, és köszönöm a sok biztatást!!!!
Dóri, örülök h a videóra rátaláltam, a hangulata kicsit nyomasztó is szerintem, de pont átjön az a pörgős feeling, tudom is én:D

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Gondoltam rád egész nap, elhiszem, hogy mennyire boldog lehetsz most! És teljes mértékben megérdemled! :) Én holnap megyek még csak interjúzni - hosszú az út.
    Vigyázz magadra!

    Üdv.:
    Vivi

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! :) Már nagyon várom, hogy kiutazz és beszámolj az első élményeidről!
    Az ilyenre szoktam mondani, hogy működik a vonzás törvénye. Nagyon-nagyon akartad és láss csodát, megvalósul az álmod. :)

    VálaszTörlés
  3. Juca, remélem most már elkezdesz hinni nekem :)

    VálaszTörlés
  4. Wow, így látva térképet azt kell hogy mondjam, hogy egy expres metróval nem fog az 15 percig se tartani :)
    Wohohó, mekkora életed lesz ott!!!
    Pörögj csak pörögj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés