2011. április 13.

Brooklyn Baby!

Több mint 7 hónap keserves várakozás után, végre megvan a tökéletes család  akinél az elkövetkező évben "tengetni" fogom napjaim, két kislányra és egy kicsi mops kutyusra fogok vigyázni, au pair leszek.


Streets of Brooklyn


Az elmúlt 7 hónapban több mint 45 család keresett meg, ebből kb. 20 családdal beszéltem is. Rengeteg szimpatikus volt köztük, de mivel nekem elsődleges szempont volt, hogy New York City-hez közel kerülhessek, nem sok esélye volt, hogy más családot elfogadjak. Rengetegszer feladtam, és legszívesebben igen-t mondtam volna az éppen aktuális érdeklődő családnak, de szerencsére Csilli mindig tartotta bennem a lelket! Akinek álmai vannak, annak kell, hogy legyen türelme kivárni, és persze tenni érte. Csillinek nagyon nagyon sokat köszönhetek, hisz ő általa keresett meg ez a brooklyn-i család, akik végül engem választottak következő au pair-jüknek!

Julius 5-én indulok, addig még rengeteg minden hátra van, nem is tudom, hogy mivel kezdjem...Hamarosan ismét jelentkezem:) Kitartást a többi lánynak, akik most keresnek családot!


Puszi,Juca

9 megjegyzés:

  1. Nagyszerű! Elég nagy az esélyed arra,hogy valóban tökéletes lesz az éved,mivel ilyen kitartó voltál.Eddig le a kalappal...további sok sikert, várom a beszámolókat.

    VálaszTörlés
  2. Juca, én majdnem annyira boldog vagyok mint te, mert tudom, hogy milyen szuper időszak vár rád New Yorkban!!! Türelmes voltál és kitartó, nem adtad fel az álmod. És látod, a Metrocard is szerencsét hozott :) A családod jófej lesz, ez biztos, hiszen "ismerem" őket. Egy szó, mint 1OO: hatalmas gratula!!!!
    Puszik

    VálaszTörlés
  3. Csilli! Hogy-hogy általad kereste meg Jucát a család? Ez a nagykövet munkádnak köszönhető? :) Én is veletek örülök. :)
    Ja, és nagyon sokszor eszembe jut a "rózsaszín szemüveged". :)

    VálaszTörlés
  4. Annyira örülök Neked!!!!!!!!!!!!! Hisz én pedig neked köszönhetem a jókis családom:):). Látod látod aki ad az kap is mindig. Te ezt nagyon nagyon megérdemelted... és hát kívánok neked egy elképesztő kalandot ITT New Yorkban. Bármi kérdésed van... tudod csak írnod kell! Szóval készülj csajszi vár NEW YORK CITY!!!!!!!!

    See You soon... here where the dreams come true:):)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen!!:))
    Csilli,ha te nem vagy akkor már rég tehénfalván lennék:)
    Dóri, megy majd a lista a kérdéseimről:))) Egyszerűen nem tudom miket kellene kivinnem, mármint ilyen technikai dolgokra gondolok...

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Én is szeretnék gratulálni, ezek szerint megérte várni. :) Annyira örülök Neked én is! Remélem, hogy továbbra is minden álmod legalább ennyire teljesül! Ja, és köszönöm az eddigi segítséget, lehet, hogy kérdezek majd még párszor. :)

    Puszi:
    Vivi

    VálaszTörlés
  7. Szia Juca!

    Én is nagyon vártam rá, hogy kiderüljön mi lesz a sorsod! Au-pair kollégaként teljesen átérzem/átéreztem a helyzeted, örülök hogy végül álmaid városába kerülsz. Tényleg nem szabad feladni!!! Egyszer én is megnézem majd magamnak New York-ot, de addig is nagyon örülök hogy olvashatom az élményeidet a "Nagy Almából/ról" :)

    minden jót kívánok és jó készülődést!!

    VálaszTörlés
  8. Gratula!!! Ejha, 7 hónap?
    Kíváncsian várom az élményeidet ;)

    VálaszTörlés