2011. december 18.

The end of my NYC life:)

Adol, Rozi es en- az utolso kozos ebed

Megerkeztem epsegben!! Az ut sima volt, semmi balhe, kaja is kielegito volt! A baratom jott ki a repterre hihetetlen fura volt ujra talalkozni vele olyan ismeros idegen erzes fogott el, rettenetesen fura volt. Par percig eltartott mig felfogtam ot latom:)) A repulo uton valahol az ocean felett eszmeltem ra, hogy tobbet nem fogok nyc-ban metrogatni..nem fogom az egett hus szagat erezni Manhattanben sem izzadni nyaron a metrora varva(bar azt lehet itt is megelhetem). Nagyon nem fogtam meg fel az egeszet, az utolso napjam is furak voltak mert nem tudtam elbucsuzni a varostol, nem akartam! Szoval nem egyszeru de jol vagyok!Kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy ismet a baratommal lehetek akit imadok! Talan ezert sem tudtam teljesen elengedni magam odakint mert o nem volt velem. 

Ugy gondolom nem vegleges elvalasom New Yorktol, hisz ki tudja mit hoz meg a sors. Na meg rengeteg latni valo van meg a vilagban.
A host csaladom megtette a formalis kedvesseghez illo elbucsuzast. Elvittek vacsorazni egy amerikai diner-be, ahol kitettem magamert es hamburgert ettem. Brooklynba mentunk vmi 60 eves etterembe ahol elvileg a legfinomabb hamburgerek vannak. Hat nem tudtam meg megerteni mi a finom nekik, de megettem azt a hamburgert. Semmi extra...Apuka a tiszteletemre valami gulyas porkolt szerut evett ami igazan jol esett!A kinai aupair lany, Oliva, eleg mereszen berendelt egy csomo mindent, a szulok neztek is de feszitetten mosolyogtak haha. Sajnos mellem ult igy a csamcsogos reszbol boven kikaptam. Majd par foto is elkattant es az igazan finom sajt torta desszert utan vegre elhagytuk a kinos jelenet helyszinet. Majd mentem Rozihoz az utolso bar-os este megejtesere. Hat nem sikerult valami jol. Mounia beteget jelentett igy Rozi es en lettunk volna csak ami szuper hisz magyarul beszelhettunk volna igy utoljara. De Rozi sajnos elhivta az uj sved aupair lanyt, ami teljesen elvette a kedvem mindentol. Persze kikerte elotte a velemenyem, mi lenne ja jonni hisz uj es ott lakik 5 percre tole es en illendoen mondtam persze jojjon. Aztan persze hevessegem sosem csillapodik ideges lettem...Nem tudom de en valahogy nem akartam az utolso estemen arrol beszelgetni egy uj aupairrel, hogy milyen ruhakat tud venni es hol van a bryant park...lehet onzo vagyok de az utolso estet csak magamnak akartam. Igy 1 sort megittam es leleptem, hogy Adollal talalkozzam mivel o meg szulinapot unnepelt Zhelmaval. Hat utkozben meggondoltam magam...mert rettenetesen kiabrandult voltam es szomoru. Igy esett h nem esett semmi az utolso estemen...cool mi?

Adollal ez elotti este sikerult stilusosan elkoszonni, kimentunk a brooklyn hid parkba leultunk es orakig beszelgettunk! Nagyon megszerettem :((





DUMBO

Rozinal


Kicsit visszafele megyek az idoben bocsi. Az utolso hetem elejen, atmentunk Rozihoz Adollal, hogy egyutt ebedeljunk.  Borsolevest csinalt ami istenire sikerult!!Beszelgettunk fotozkodtunk..majd par ora mulva elindultunk mert Adolnak es nekem is folytatodott a melo delutan.
Az uj aupair aki a helyemre jott szerintem jol fogja erezni magat a csaladdal, erosebb szemelyisegnek tunik aki pl. nem fogj a szonyeg ala soporni ha nem fizetik ki a kaja blokk osszeget:) Utolso nap penteken elmentem vele kinaiba enni es egeszen jot beszelgettem vele. Aranyos lany annak ellenere, hogy tobbszor is megkerdezte mit szeretek annyira nyc-ban mivel mindig huledeztem neki milyen szerencses, ide-oda menjen majd el...Szegenykem fel sem fogja milyen jo helyre kerult!!Persze tudom mindenkinek masok a vagyaik:)

Az utolso heten meg Luciaval is osszefutottam elmentunk a Pier 17-hez ami Manhattan downtownban talalhato egy molo szeruseg amire egy bevasarlo komplexum lett epitve tele ettermekkel butikokkal. Hihetetlen latvanyt nyujt a regi hajok latvanya hatterben a felhokarcolokkal:





Lucia es en
 



Hianyozni fog a new york-i eletem. A Rozis kirandulasok, az epuletek hangulata, a nemzetisegek sokasaga, meg az erzes, hogy tied a vilag:)

Fogok meg irni egy ket bejegyzest az aupairkedessel kapcsolatban, video osszeallitasokrol meg a lanyaimrol, akiket nem fogok tobbet latni:(. De addig is ha barkinek barmi kerdese van aupairkedessel kapcsolatban irjon nekem batran szivesen segitek ahogy tudok: bjudit@live.com

Puszillak titeket

6 megjegyzés:

  1. Én örültem volna, ha még fél évig olvashatom a blogod és nézegethetem a csodás képeid New York-ról, de inkább annak örülök, hogy eddig is írtál blogot!! Köszi, egy élmény volt:):)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szerettem a blogod Juca és remélem jönnek majd még bejegyzések, ha már nem is New Yorkból. Örülök hogy boldog vagy otthon, a fél évednek pedig méltó befejezése ez a bejegyzés. A legjobban az tetszett, hogy "...meg az érzés, hogy tied a világ" - bár sajnos nem ott lakom, de amikor New Yorkban vagyok mindig ugyanígy érzek én is.
    Köszönöm az összes élményt amit a blogod olvasása és a szuper képeid nézegetése nyújtott! :) Remélem tudunk majd még beszélni, ha egyszer hazamegyek akkor találkozni is.
    Puszillak, minden jót és sok sikert otthon!

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Sajnálom, hogy hamarosan vége a blognak. De most már ott és azzal vagy, akivel boldog vagy. :) Kívánom, hogy egyszer Tiétek legyen a világ, és barátoddal lehess ott, hogy igazán élvezni tudd! :)
    Remélem, valamikor enyém is lesz ez a világ. :)
    Megkérdezhetem, hogy mit fogsz itthon csinálni?
    Kellemes ünnepeket!

    Évi

    VálaszTörlés
  4. Szia Juca! Nagyon szuper a blogod, sajnálom, hogy nemsokára vége lesz...:( a képeidről meg hát no comment.. nagyon ügyes vagy, teljesen átjött róluk minden!! :)) Minden jót kívánok neked itthon, és sok boldog percet a barátoddal! :) (ha nem vennéd tolakodásnak, megkérdezhetem, hogy milyen típusú fényképezőgéped van?)
    Kellemes ünnepeket!!!!

    Evelin

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy az olvasód lehettem. Csodálatos képekkel mutattad be az olvasó számára azt a város, ami mindenkit elbűvöl. A képeid és a beszámolód hatására egyszer biztos, hogy ellátogatok.
    Köszönöm!

    Kellemes ünnepeket! :)

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!

    Koszonom szepen a jokivansagokat!!!:)) Nagyon kedves toletek! Evelin nekem egy nikon d5100om van, amator gep de talan nem kezdo:)

    puszik

    VálaszTörlés