2011. augusztus 2.

"Trouble in Paradise"

Épp a pirított rizses thai vacsorámat eszegetem az ágyamban ülve, sajnos a táplálkozásom nem a legkiegyensúlyozottabb. De most ez foglalkoztat a legkevésbé. Szombat hajnalban útra kelünk. Két apró manó(lányok),szülők és egy aupair(én). Úti cél Maine, Monhegan szigete. Kemény 8 óra az út, vagy több. A szigetre komppal lehet átmenni, a kocsit nem visszük. A hely ahova megyünk varázslatosnak tűnik...kivéve, hogy NEM LESZ ÁRAM a viskóban! Monhatni ki vagyok bukva. Hisz ha lemerül a telefonom ipod-om, fényképezőm akkor keresni kell egy civilizált helyet ahol tölthetem. Viszont a feltöltés nem 5 perc. Így valószínű egy konnektor mellett fogok órákat tölteni. Hál-isten Rozi kölcsön ad pár magyar nyelvű könyvet, hogy legyen mivel elütni az időt. Nem is tudom mi lenne velem nélküle. Tudom, hogy bárki kipróbálna egy hetet egy ilyen szigeten. DE NEM ÉN! Sajnos kiderült rólam, hogy nem jól bírom az internet hiányát, főleg mert a barátom hangját napi 1x hallanom kell ahhoz, hogy aznap kiegyensúlyozott legyek. A másik félelmemről még nem is beszéltem, rettegek attól, hogy a lányokkal egy szobába kerülök. Amire sajnos van esély. 2 csodás hét elé nézek, egyik héten a szigeten másik héten Sedgwick-ben leszünk.


Tehát egy ideig nem fogok tudni írni. Türelmeteket megköszönöm:)

Sok puszi Brooklynból,

juca

4 megjegyzés:

  1. Szia Juca!

    Hat ez tenyleg nem hangzik valami jol :S amugy meg en sem birom jol az internet hianyat nem csodakszom hat ,hogy panikolsz..de basszus mi az ,hogy meg aram sincs :S Azert remelem minden rendben lesz..

    Kitartas Juca! :)

    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Szió!

    Próbáld a jó oldalát nézni, és kihasználni hogy ott vagy.
    Menj el nagyokat sétálni, élvezd a csendet egy kicsit.
    Megértem, hogy hiányzik majd a net, de így is a fél életünket elpocsékoljuk azzal, hogy a neten lógunk...
    Remélem jól fogod majd érezni magad!

    Évi

    VálaszTörlés
  3. Juca!

    Csodálatos helyre mész és ne félj, biztosan jó lesz! Eddig én is azt hittem, hogy tudok élni net nélkül, de sajnos Nem! Itt jöttem rá, amikor 2 napig nem volt netem, már remegtem érte!!! Hívlak azonnal, amikor meglesz a telóm!!!

    pUSZI!!

    VálaszTörlés
  4. Vegyél plusz aksit a fényképezőgépbe, nem kerül sokba, és nagy lesz a haszna. Fényképezéssel azért egész sok időt lehet elütni, na meg bízzunk azokban a könyvekben is :D.
    A net dolgot megértem. Most Bali-n azért vagyunk ebben a hotelben, mert itt volt ingyen wifi. Micsoda szempontok ugye??? Ez van...
    Bár nekem csak 33 napot kell kibírnom a párom nélkül, de már ez is elég nehéz. Főleg neki, aki folytatja a mindennapokat én nincsen úgy lekötve mint én, aki a világ egy másik részén minden nap új dolgokkal találkozik.
    Szurkolok Juca, hogy jó legyen a "kirándulás".
    Már várom a beszámolóját, sok puszi
    Évi from Indonesia :D

    VálaszTörlés